Αποπληρωμή ετήσιων ασφαλιστικών εισφορών του Ταμείου Νομικών με πιστωτικές κάρτες


Με πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο Ταμείο Νομικών του ΕΤΑΑ οι δικηγόροι της Αθήνας , σύμφωνα με ανακοίνωση τους Δικηγορικού Συλλόγου .

3532521Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει :
«Μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας με την Εθνική Τράπεζα, επετεύχθη τελικώς συμφωνία για την αποπληρωμή των ετήσιων ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων με πιστωτικές κάρτες όλων των Τραπεζών, μέσω της Εθνικής Τράπεζας με την οποία συνεργάζεται το Ταμείο Νομικών.

Διευκρινίζεται ότι η διευθέτηση της πληρωμής μέσω καρτών αφορά τις ετήσιες ασφαλιστικές εισφορές και όχι τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία που γίνονται με τον νόμο 4321/2015 καθώς εκεί προβλέπεται ειδική διαδικασία εξόφλησης.

Για την διαδικασία εξόφλησης μέσω καρτών ακολουθεί αναλυτική ανακοίνωση από το Ταμείο.

Από 28/4/2015 είναι διαθέσιμη για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ/ΤΑΝ και ΕΤΑΑ/ΤΕΑΔ η διαδικασία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών τους με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ΕΤΕ και άλλων Τραπεζών μέσω του i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας.

Επίσης μας ενημέρωσαν ότι σύντομα θα είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων μας η δυνατότητα πληρωμής των εισφορών τους στο ΕΤΑΑ/ΤΑΝ και ΕΤΑΑ/ΤΕΑΔ και με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας μέσω της εφαρμογής Internet Banking.»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *