Αποχωρεί από πρόεδρος της Fairfax, o Paul Rivett, μετά από 17 χρόνια

Η Fairfax Financial Holdings Limited ανακοίνωσε  ότι μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας, ο Paul Rivett, αποφάσισε να αποσυρθεί ως Πρόεδρος της Fairfax προκειμένου να περάσει με την οικογένειά του. Ο Paul συμφώνησε να συνεχίσει ως πρόεδρος ορισμένων επενδυτών της Fairfax, μεταξύ των οποίων η Fairfax Africa και η Recipe Unlimited.

Ο prem Watsa,μεταξύ άλλων, δήλωσε : “Ο Paul μου είπε πρόσφατα ότι για οικογενειακούς λόγους, ήθελε να αποσυρθεί ως Πρόεδρος της Fairfax. Με μεγάλη θλίψη δέχτηκα την απόφασή του. Για 17 χρόνια,  τα έχει δώσει όλα και έχει συμβάλει στην επιτυχία μας από εκείνη την εποχή. Είχα τη χαρά να δουλεύω πολύ στενά μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και θα μου λείψει πολύ. Εγώ και άλλα στελέχη της Fairfax θα αναλάβουμε  τις θέσεις ευθύνης του Paul ».

Ο Paul Rivett σχολίασε: “Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να δουλέψετε από το Fairfax. Η συνεργασία με την Prem και ολόκληρη την οικογένεια  της Fairfax υπήρξε χαρά, τιμή και προνόμιο. Ήταν απίστευτο να συμμετέχεις στη συμβολή στην ανάπτυξη της εταιρείας με τα χρόνια, να δουλεύεις με τέτοιους ταλαντούχους ανθρώπους και να βοηθάς άλλους οργανισμούς και άτομα. Είμαι τόσο ευγνώμων για το χρόνο μου στη Fairfax και ανυπομονώ να παρακολουθήσω το συναρπαστικό μέλλον του οργανισμού να συνεχίσει να ξεδιπλώνεται ».

Η Fairfax είναι μια εταιρία χαρτοφυλακίου η οποία, μέσω των θυγατρικών της, ασχολείται με την ασφάλιση και την αντασφάλιση περιουσιακών στοιχείων και ατυχημάτων και τη σχετική διαχείριση επενδύσεων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *