Από τον “κόσμο του Marlboro” στην ασφαλιστική βιομηχανία η Philip Morris με ασφάλειες ζωής

Η Philip Morris International, η καπνοβιομηχανία που πωλεί τα τσιγάρα Marlboro, εισέρχεται στον τομέα των  ασφαλιστικών επιχειρήσεων ζωής.
Η ασφαλιστική που ιδρύει, ως θυγατρική, θα ονομάζεται Reviti και αρχικά θα κάνει πωλήσεις ασφάλιση ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο με σχέδια να επεκταθεί σε περισσότερες αγορές στο εξωτερικό.

Οι καπνιστές θα λαμβάνουν εκπτώσεις στα ασφάλιστρα  εάν σταματήσουν, εγκαταλείψουν ή μεταπηδήσουν σε ένα πιθανότερα λιγότερο καρκινογόνο προϊόν.

Κατά μέσο όρο, τα άτομα που θα σταματήσουν το κάπνισμα και θα κάνουν χρήση ηλεκτρονικού  τσιγάρου θα έχουν έκπτωση 2,5% στα ασφάλιστρα, οι άνθρωποι που κάνουν χρήση του θερμαινόμενου καπνικού προϊόντος  της Philip Morris για 3 μήνες θα λάβουν έκπτωση 25% και οι άνθρωποι που σταματούν το κάπνισμα για τουλάχιστον ένα χρόνο θα λάβουν έκπτωση 50%, ανέφερε η εταιρία

Η Philip Morris δήλωσε ότι  καθορισμός της έκπτωση που δίνει για τη χρήση εναλλακτικών προϊόντων βασίζονται στα επιστημονικά δεδομένα μαζί με τις δυνατότητες ενός προϊόντος να μειώσει τους  κινδύνους στους ανθρώπους .

Η Philip Morris πωλεί μια σειρά εναλλακτικών προϊόντων τσιγάρων, αν και  το μεγάλο της στοίχημα είναι στο iQOS, μια συσκευή που θερμαίνει αντί να το καίει καπνό.

Μια μέρα, η Philip Morris ελπίζει να σταματήσει εντελώς την πώληση τσιγάρων, δήλωσε ο CEO Andre Calantzopoulos στο CNBC σε συνέντευξή του την Τρίτη.

Πηγή : cnbc.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *