Από το Κατάρ μέχρι το Γιβραλτάρ. Ποιες είναι οι ασφαλιστικές με καθεστώς ΕΠΥ που ασφαλίζουν αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Σχεδόν δέκα ασφαλιστικές εταιρίες ασφαλίζουν αυτοκίνητα στην Ελλάδα, μέσω αντιπροσώπων, με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, γνωστές στην ασφαλιστική αγορά ως ΕΠΥ.

85324245
Αναζητήσαμε πληροφορίες στο διαδίκτυο και σας παρουσιάζουμε ποιες είναι αυτές οι εταιρίες και από ποιες χώρες προέρχονται:

AMTRUST EUROPE LTD Limited
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας, η AmTrust Europe Limited είναι εγγεγραμμένη στην Αγγλία και την Ουαλία και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι μέλος του Συνδέσμου Βρετανών Ασφαλιστών.
Ιστοσελίδα :www.amtrusteurope.com

ELITE INSURANCE COMPANY LIMITED
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας, η Elite Insurance Company Limited είναι εξειδικευμένη στις Γενικές Ασφαλίσεις με γραφεία στο Γιβραλτάρ, Grantham, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Παρίσι και το Warrington. Ως έδρα της εταιρίας αναφέρεται το Γιβραλτάρ
Ιστοσελίδα: elite-insurance.co.uk

EURO INSURANCE LTD
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Εταιρίας, η Euro Insurance είναι εξειδικευμένη στην ασφάλιση αυτοκινήτων, παρέχει ασφαλιστικές λύσεις για τις χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία , Σλοβακία, Ισπανία και Σουηδία.
Ως έδρα της εταιρίας αναφέρεται το Δουβλίνο της Ιρλανδίας
Ιστοσελίδα : www.euroinsurances.net

EUROINS INSURANCE PLC
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρίας, η EUROINS INSURANCE PLC δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τα Σκόπια Από το 2014 η εταιρία έχει ξεκινήσει δραστηριότητες στην Ελλάδα, ως μέρος της στρατηγικής της και την επέκτασή της από το 2015 στην Ουκρανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία. Η έδρα της Euroins είναι στη Σόφια της Βουλγαρίας
Ιστοσελίδα: www.euroins.bg

EVOLUTION INSURANCE COMPANY LIMITED
Η Evilusion Insurance Company Limited υπάγεται στην Ρυθμιστική αρχή του Γιβραλτάρ και ελέγχεται από την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ
Ιστοσελίδα: www.evo-insurance.com

QUDOS INSURANCE A/S
Η ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρει ότι, η Qudos Ασφαλιστική A / S ιδρύθηκε το 2011 με την οικονομική υποστήριξη της Echelon insurance, μια κορυφαία καναδική ασφαλιστική. Η Qudos έχει ένα ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο για να εγγυηθεί μια ποικιλία προϊόντων σε όλη την Ευρώπη. Ως έδρα της εταιρίας αναφέρεται η Δανία.
Ιστοσελίδα: www.qudosinsurance.dk

SOCIETATEA DE ASIGURARE-REASIGURARE CITY INSURANCE SA
Η ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρει ότι, είναι ασφαλιστική εταιρία κατά ζημιών,στην Ρουμανία. Έχει εγκριθεί και εποπτεύεται από την εποπτική αρχή του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ρουμανίας
Ιστοσελίδα: cityinsurance.ro

DALLBOGG INSURANCE JCS
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρίας, από το 2014 η DallBogg έχει αναπτυχθεί ως γενική (ζημιών) ασφαλιστική μέσω της Βουλγαρίας στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.
Ιστοσελίδα: dallbogg.com

QIC EUROPE LTD
Η Qatar Insurance Company (QIC) Group, είναι η μητρική εταιρεία της QIC Europe Limited (Qel) μέσω της οποίας ενισχύει τις δραστηριότητές της στην περιοχή της Ευρώπης. Ως θυγατρική εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται στην Μάλτα από την εκεί αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και φιλοδοξεί να γίνει μια κορυφαία ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία με βάση τη Μάλτα.
Ιστοσελίδα:www.qiceuropeltd.com

Δείτε ποιοι εκπροσωπούν τις εταιρίες αυτές στην Ελλάδα

Ασφαλιστικές Εταιρίες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ)Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *