«Απώλειες» για τις ασφαλιστικές εταιρίες η ακινητοποίηση οχημάτων που θα ξεπεράσουν τις 100.000

Μέχρι πριν δύο μέρες περί του 100.000 κατόχους ΙΧ είχαν καταθέσει πινακίδες κυκλοφορίας και περί τις 20.000-30.000 αναμένεται να καταθέσουν μέχρι σήμερα.

453222Ενώ το μέχρι και το μεσημέρι που κλείνουν οι εφορίες αναμένεται αν το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αλλά και των αποσύρσεων από την κυκλοφορία οχημάτων .
Στο μεταξύ όσοι θέλουν να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας σήμερα παραμονή πρωτοχρονιάς είναι η τελευταία μέσα για να το κάνουν πληρώνοντας μόνο αναλογικά τέλη κυκλοφορίας.
Η σχετική διάταξη νόμου λήγει 31/12/14 και λόγω της διάλυσης της Βουλής δεν προωθήθηκε η φημολογούμενη κατάθεση τροπολογίας για αναλογική πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με βάση τους μήνες χρήσης από το 2015
Ετσι από αύριο όσοι θέλουν να επανακυκλοφορήσουν το αυτοκίνητο που έθεσαν σε ακινησία θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό των τελών κυκλοφορίας του 2015
Υπενθυμίζεται ότι για την επανακυκλοφορία οχημάτων που έχουν κατατεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση στην εφορία ασφαλιστήριου συμβολαίου .

Ακολουθήστε μας στο Google NewsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *