Αριθμός ρεκόρ συμμετοχής ασφαλιστών σε διαδραστικό διαδικτυακό σεμινάριο

Τεράστια συμμετοχή είχε το χθεσινό webinar με εισηγητή τον Ματωνάκη Χαράλαμπο, οικονομολόγο και ασφαλιστικό σύμβουλο και τίτλο «Εισαγωγή στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας» του insurancewebinars.gr.

98 συμμετέχοντες – αριθμός ρεκόρ για ταυτόχρονη συμμετοχή σε ασφαλιστικό webinar – παρακολούθησαν το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και διαδραστικό webinar το οποίο μεταξύ των άλλων περιλάμβανε online ερωτηματολόγια που βοήθησαν στην ροή του webinar και συμπληρώνονταν από τους συμμετέχοντες.

Ο Χαράλαμπος Ματωνάκης μίλησε ζωντανά για περισσότερες από 2,5 ώρες μεταφέροντας στους συμμετέχοντες πληροφορίες και γνώσεις ξεκινώντας από το Δημόσιο σύστημα υγείας και συνεχίζοντας με ανάλυση θεμάτων που αφορούν την Ιδιωτική Ασφάλιση έως το underwriting και την αποζημίωση.

Εκτός της ύλης του webinar οι συμμετέχοντες λάμβαναν ζωντανά απαντήσεις για όλα τα θέματα που τους ενδιέφεραν κατά την διάρκεια του webinar με τα ερωτήματα και τις αντίστοιχες απαντήσεις να ξεπερνούν τις 70.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης για θέσεις παρακολούθησης, το webinar με τον κ.Ματωνάκη θα επαναληφθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *