Ασπίς Πρόνοια… «δεν ξεχνώ»

Εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι έμειναν αιωρούμενοι μέσα σε μία μέρα όταν πριν τέσσερα χρόνια ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια και αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο «σκάνδαλο» ασφαλιστικής πυραμίδας στην Ελλάδα.
Οι πρώην ασφαλισμένοι της εταιρίας που ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις τους , ενώ χιλιάδες άλλοι έμμειναν χωρίς ασφαλιστικές καλύψεις υγείας με ανακοίνωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων της εταιρίας αναφέρουν :
«Η 4η επέτειος από την ανάκληση της άδειας της Ασπίς Πρόνοια συναντάει στην επικαιρότητα ένα φριχτό έγκλημα για το οποίο όλοι μας θλιβόμαστε και φυσικά το καταδικάζουμε.
Θα πρέπει όμως να θυμίσουμε σε όλους τους κυβερνώντες, ότι ταυτόχρονα, καθημερινά, συντελούνται χιλιάδες εγκλήματα, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να στερήσουν από 250.000 οικογένειες το πιο πολύτιμο ίσως περιουσιακό τους στοιχείο: Την ασφάλεια υγείας τους, την ασφάλεια ζωής τους, την συνταξιοδότησή τους, το εφάπαξ τους, τις σπουδές των παιδιών τους.
Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν από την ανάκληση άδειας της Ασπίς Πρόνοια, δεκάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους επειδή δεν είχαν πρόσβαση στους γιατρούς τους ή δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν λόγω κόστους, τις θεραπείες και τα ιατρικά πρωτόκολλα που εφάρμοζαν. Χιλιάδες άλλοι έχασαν το επίπεδο ζωής με το οποίο είχαν συνηθίσει να ζουν λόγω απώλειας της σύνταξής τους, γονείς δεν σπούδασαν τα παιδιά τους, σπίτια κατασχέθηκαν λόγω μη πρόσβασης στις αποταμιεύσεις, νέοι ανέβαλλαν τον γάμο τους, ευκατάστατοι κύλησαν στην ανέχεια. Ο Σύλλογός μας διαθέτει πλούσιο υλικό για χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις.
Η επιλεκτική ευαισθησία από μεριάς των κυβερνώντων για ένα τραγικό συμβάν της επικαιρότητας κονιορτοποιεί στον μύλο της λήθης το πραγματικό Ολοκαύτωμα.
Ίσως όλοι αυτοί οι ζημιωθέντες / ανασφάλιστοι θα έπρεπε να είχαν σχηματίσει έναν άλλον εναλλακτικό πολιτικό πόλο για να τους δοθεί η απαραίτητη σημασία που απαιτεί η περίσταση.
Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα η υπόσχεση της κυβέρνησης για οριστική επίλυση του ζητήματος θα πραγματοποιηθεί. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί προ πολλού όμως εμείς ακόμα είμαστε εδώ και θα μείνουμε όσο χρειαστεί.
Αν το ραντεβού με την λύση δεν έρθει στην ώρα του, τότε θα δοθεί ραντεβού για μονομαχία όλων των ασφαλισμένων εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου στα διοικητικά δικαστήρια. Και το μάρμαρο θα το πληρώσει και πάλι ο Ελληνικός λαός. Ως συνήθως. Και η ζωή θα συνεχιστεί……΄»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *