Ασφάλειαι Μινέττα: Εξοικονόμηση ενέργειας με νέους λαμπτήρες τύπου led

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ συμβάλλοντας έμπρακτα στην εξοικονόμηση ενέργειας και υιοθετώντας μια στάση φιλική προς το περιβάλλον, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία INTERFOS, στην αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων της εταιρείας, με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας νέας τεχνολογίας.

46366Με τους νέους αυτούς λαμπτήρες τύπου led επιτυγχάνεται λιγότερη εκπομπή CO2 στο περιβάλλον κατά 51,88 τόνους ανά έτος και απαιτείται λιγότερη ενέργεια από φυσικούς πόρους σε ποσοστό 80%. Παράλληλα, λόγω της μικρότερης θερμότητας που εκπέμπουν, επιβαρύνουν λιγότερο τη θερμοκρασία στον χώρο, με αποτέλεσμα να απαιτείται λιγότερη ενέργεια για τη λειτουργία των κλιματιστικών, κατά τους ζεστούς μήνες. Τέλος, με τους νέους λαμπτήρες ο φωτισμός στους χώρους αυξήθηκε, επιτρέποντας στους υπάλληλους της εταιρείας πιο άνετη και ξεκούραστη εργασία με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχοντας ως βασικές αρχές της, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, προς το περιβάλλον και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής, θα συνεχίσει και στο μέλλον με αντίστοιχες ενέργειες, να δείχνει έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *