Ασφάλεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από την Ευρώπη Ασφαλιστική

Διαθέτοντας υψηλό capacity, μεγάλο εύρος καλύψεων, αλλά και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, η ΕΥΡΩΠΗ ασφαλιστική σήμερα, είτε ηγείται, είτε συμμετέχει συνασφαλιστικά, σε έναν σημαντικό αριθμό ασφαλιστηρίων συμβολαίων μεγάλων επιχειρήσεων. 

Στην επιτυχημένη παρουσία της στον τομέα, συμβάλλει καθοριστικά η άριστη και μακρόχρονη συνεργασία της με διεθνείς αντασφαλιστικούς ομίλους, οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης με ανώτατους δείκτες φερεγγυότητας.

Στον τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει τα προγράμματα:

«Business Protect» και «Business Advanced»τα οποία απευθύνονται σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο μέχρι € 1.000.000 για οικοδομή και περιεχόμενο (Εξοπλισμός, Εμπορεύματα).

Με το πρώτο, παρέχονται βασικές καλύψεις για ζημιές όπως Πυρκαγιά, Κεραυνός, Έκρηξη, Πτώση Αεροσκαφών & Τρομοκρατικές Ενέργειες και με το δεύτερο, εξασφαλίζονται επιπλέον παροχές όπως ΑΕ από Λειτουργία Χώρου, Αλλοίωση Εμπορευμάτων, Βραχυκύκλωμα Με & Χωρίς Εστία Φωτιάς, Επίδομα Διακοπής Εργασιών κ.ά.

Φαρμακεία

Μέσα από ένα μεγάλο εύρος παροχών και καλύψεων, το πρόγραμμα  Ασφάλισης Φαρμακείων της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική καλύπτει όχι μόνο την επιχείρησή αλλά και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες Φαρμακείων οι οποίοι επιθυμούν να ασφαλίσουν το κτίριο ή και το περιεχόμενο της επιχείρησής τους, για την ολοκληρωμένη προστασία της περιουσίας τους, καθώς και σε Ιδιοκτήτες που εκμισθώνουν τα ακίνητα τους και αποτελούν πηγή εσόδων.

Europe Hotel

H ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις για πλήρη κάλυψη των ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας ένα σύγχρονο και πλήρες πρόγραμμα καλύψεων απόλυτα προσαρμοσμένο με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, έχοντας σαν στόχο την ολοκληρωμένη εξασφάλιση τους.

Το πρόγραμμα ασφάλισης EUROPE HOTEL, αφορά την πλήρη κάλυψη Οικοδομής και Περιεχομένου Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων με ασφαλισμένο συνολικό κεφάλαιο έως €1.000.000.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *