Ασφάλειες υγείας: “Φουλ” επίθεση των ασφαλιστικών και το 2018 με νέα προϊόντα και υπηρεσίες

Ο κλάδος των ασφαλίσεων υγείας συνεχίζει να αποτελεί το “βαρύ πυροβολικό” των ασφαλιστικών εταιριών στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων και το 2018, με όλους τους παίκτες να διεκδικούν νέα μερίδια στην αγορά.
Μάλιστα δεν είναι λίγες οι εταιρίες που ακολουθούν νέες στρατηγικές πάνω στην διαμόρφωση και προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων υγείας, προσπαθώντας να καλύψουν ευρύτερες κατηγορίες ασφαλισμένων τόσο από πλευράς καλύψεων όσο και οικονομικής δυνατότητας.
Με δεδομένο ότι συνεχώς υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες υγείας του δημόσιου τομέα, κύρια στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, οι ασφαλιστικές επιχειρούν να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται και να προσφέρουν συνδυαστικά πακέτα καλύψεων με την κοινωνική ασφάλιση.
Ετσι η πλειοψηφία των ασφαλιστικών παρέχει μια σειρά από προϊόντα ασφάλισης για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. Προϊόντα που διαθέτουν τόσο οι ασφαλιστικές εταιρίες ζωής, όσο και οι ασφαλιστικές εταιρίες ζημιών.
Ενω σχεδόν όλες οι εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στις ασφάλειες υγείας, συνάπτουν συνεχώς και νέες συμφωνίες με παρόχους του ιδιωτικού τομέα της υγείας, διαμορφώνοντας μάλιστα προϊόντα που καλύπτουν υπηρεσίες υγείας αποκλειστικά από τους συγκεκριμένους παρόχους. Ενώ άλλες αξιοποιούν και δικές τους δομές παροχής υπηρεσιών υγείας.
Επίσης εξειδικεύουν και προϊόντα για συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων όπως πχ προγράμματα για παιδιά.
Στις νοσοκομειακές καλύψεις, εκτός από τα βασικά πακέτα καλύψεων που διατίθενται στην αγορά, που συνήθως λαμβάνουν υπόψη και το ιστορικό υγείας του ασφαλισμένου, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και προϊόντα που δεν εξετάζουν το ιστορικό υγείας των ασφαλισμένων ή καλύπτουν όλα τα ηλικιακά γκρουπ.
Ποιες ασφαλιστικές πουλάνε ασφάλειες υγείας στην Ελλάδα
Στις ασφαλίσεις υγείας δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα οι παρακάτω ασφαλιστικές Ζωής και μικτές (ζωής και ζημιών)

ALLIANZ ΕΛΛΑΔΟΣ,AXA Ασφαλιστική,Eurolife ERB Ασφαλιστική, GENERALI, GROUPAMA Ασφαλιστική,NN Hellas, INTERAMERICAN,CNP ΖΩΗΣ,MetLife,ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦ. ΜΙΝΕΤΤΑ , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, IΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επίσης ασφαλιστικές καλύψεις για υγεία παρέχουν και οι παρακάτω ασφαλιστικές εταιρίες ζημιών: INTERLIFE, INTERASCO, PRIME INSURANCE, ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Σ.Σ Κάντε κλικ εδώ μεταφερθείτε στον κατάλογο των ασφαλιστικών εταιριών, όπου υπάρχουν ενεργά λινκς για να δείτε τις ιστοσελίδες και τα σχετικά προϊόντα των παραπάνω εταιριώνΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *