Ασφάλειες HellenicBU-Συνεργάτης INTERLIFE από το 2012.[Platinum Member]

Η εταιρεία που εργάζεται με πάθος για τα συμφέροντα των πελατών της

Η εταιρεία  HellenicBU,  με  την  πρακτορειακή της μορφή, δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια,  όμως  αποτελεί  συνέχεια  και  επέκταση  της πολυετούς ασφαλιστικής δραστηριότητας  της σημερινής διαχειρίστριας, της κ. Αγγελικής Τζιτζιλή Τρυφωνίδου.

Όπως η ίδια υπογραμμίζει στην ιστοσελίδα του πρακτορείου www.hellenicbu.gr θεωρεί  προνόμιο την επαγγελματική της ενασχόληση με τις πωλήσεις ασφαλειών Ζωής & Γενικών Κλάδων, ενώ επισημαίνει ότι  το να μπορείς να προσφέρεις όταν ο άλλος θα βρεθεί σε ανάγκη είναι από  τις πλέον ζωντανές εμπειρίες στη ζωή μας.

Με  την  πολύχρονη  εμπειρία  βασίζει  την  οργάνωση  της  εταιρείας  στις  συνεργασίες  με  αξιόπιστες  Ασφαλιστικές  Εταιρείες, στους δυναμικούς συνεργάτες της και στο άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της. Με αρχή της αυτήν  τη φιλοσοφία, έχει αναπτύξει ένα σημαντικά διευρυμένο Δίκτυο  Ασφαλιστικών  Διαμεσολαβητών  πανελλαδικά, όπου όλοι εργάζονται με πάθος για τα συμφέροντα του πελάτη ενώ η διαφάνεια των συναλλαγών χαρακτηρίζει τις σχέσεις τους. 

Η HellenicBU ασκεί όλους τους Κλάδους Ασφάλισης καλύπτοντας όλο το εύρος των ασφαλιστικών αναγκών που  προκύπτουν στο σύγχρονο περιβάλλον.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δημιούργησε  ψηφιακή πλατφόρμα με στόχο τη διευκόλυνση των συνεργατών της και την αύξηση του κύκλου εργασιών. 

Στους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η αύξηση του χαρτοφυλακίου σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης -με έμφαση στην Υγεία- και η προσέλκυση νέων συνεργατών με όραμα και φιλοδοξίες για την  περαιτέρω διεύρυνση του Δικτύου της. Άλλωστε, η μέχρι  σήμερα πορεία της εγγυάται την ανάπτυξή της.

Αναδημοσίευση από το Interlife Magazine. Σεμπτέμβριος 2020Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *