Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης

Η υγεία μας ανέκαθεν ήταν πάνω απ όλα! Πολλές φορές αποκαλείται το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ζωής και όχι άδικα αφού η ποιότητα της ζωής μας βασίζεται πάνω της.

Με κριτήριο τις ανάγκες σας στη Real Insurance Brokers, ερευνούμε και σας προτείνουμε τα καταλληλότερα προγράμματα κατά τέτοιο τρόπο ώστε:

  1. Να είναι συμπληρωματικά των παροχών του ταμείου κοινωνικής ασφάλισης σας, ώστε να πετύχουμε με το χαμηλότερο κόστος το ποιοτικότερο επίπεδο νοσοκομειακών παροχών.
  2. Να ισχύουν παράλληλα με το ταμείο κοινωνικής ασφάλισης σας, δίνοντας σε εσάς τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην ιδιωτική ή κοινωνική ασφάλιση για την κατάλληλη παροχή των  υπηρεσιών.

Η μελέτη του ασφαλιστικού σας προφίλ από τη Real Insurance Brokers για την επιλογή της ιδανικότερης Ασφάλισης Νοσοκομειακής Περίθαλψης, είναι μία εργασία που απαιτεί γνώση και εμπειρία ώστε η προτεινόμενη λύση να είναι προσιτή και να καλύπτει τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Βασική όμως προϋπόθεση για τη σωστή ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης είναι η καλή υγεία. Στοιχεία που αφορούν την υγείας σας, είναι σημαντικά και σας τα ζητάμε, με σκοπό τη σωστή μελέτη. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες!

Website: http://www.real-insurance.gr

Διεύθυνση Γραφείων: Λεωφ. Συγγρού 69, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 92 33 650 e-mail: info@real-ins.gr
Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *