Ασφαλίσεις Βοηθείας: Μάθε ποιες είναι και τι προσφέρουν;

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που χρειαζόμαστε έκτακτη βοήθεια. Με τις Ασφαλίσεις Βοήθειας φροντίζετε να έχετε ακριβώς αυτό. Κάλυψη απέναντι σε μικρότερα ή μεγαλύτερα απρόοπτα που σχετίζονται με βλάβη στο αυτοκίνητό σας, με οδικό ατύχημα, με ιατρικά περιστατικά, με έκτακτα συμβάντα όταν ταξιδεύετε.

Οι ασφαλίσεις Βοήθειας σας παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες. Είναι η καθημερινή επαφή σας με την ασφαλιστική αγορά, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης.

Τα σημαντικότερα προϊόντα του κλάδου είναι η οδική βοήθεια, η φροντίδα ατυχήματος, η άμεση ιατρική βοήθεια και η ταξιδιωτική βοήθεια.

  • Η οδική βοήθεια αποτελεί σήμερα μια από τις σημαντικότερες καλύψεις στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου. Η διαρκώς αυξανομένη χρήση των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια και η χρήση πολύπλοκων τεχνολογιών στην κατασκευή τους, ενίσχυσαν την αξία της υπηρεσίας οδικής βοήθειας στην καθημερινότητα του μέσου πολίτη. Ανάλογα με το πρόγραμμα, οι εταιρίες παρέχουν επί τόπου επισκευή όπου είναι εφικτό, ρυμούλκηση σε συνεργείο ή στην κατοικία σας, αλλαγή ελαστικού, παροχή καυσίμου και επαναπατρισμό οδηγού και επιβατών σε περιπτώσεις βλάβης ή ατυχήματος.
  • Η φροντίδα ατυχήματος υποστηρίζει καθοριστικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλισης αυτοκινήτου, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις πέραν της βοήθειας για το όχημα, στη γρήγορη και ολοκληρωμένη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων ενός ατυχήματος, στη συλλογή κρίσιμων πληροφοριών, στη συμπλήρωση των εντύπων και στη φωτογράφηση των συμβάντων, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησής σας.
  • Η ιατρική βοήθεια σας προσφέρει καλύψεις υγειονομικής μεταφοράς, ιατρικές συμβουλές και επαναπατρισμό για σας ή και τους συνοδούς σας.
  • Η ταξιδιωτική βοήθεια περιλαμβάνει καλύψεις που παρέχουν υποστήριξη σε απρόβλεπτα συμβάντα όταν ταξιδεύετε, όπως ακυρώσεις ταξιδιών, απώλεια αποσκευών και εγγράφων, έκτακτες ιατρικές δαπάνες και υπηρεσίες για την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας.

Σήμερα στον κλάδο Βοήθειας δραστηριοποιείται στη χώρα μας σημαντικός αριθμός ασφαλιστικών επιχειρήσεων, οι οποίες επενδύουν σταθερά σε ανθρώπινο δυναμικό, μέσα και νέες τεχνολογίες, προσδίδοντας έτσι στην υπηρεσία αυτή δυναμική και καινοτόμο ανάπτυξη.

Με πληροφορίες από EAEE

Σχετικά link

Ασφαλιστικές Εταιρίες

Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές

Ασφαλιστικές Μεσιτικές Εταιρίες

Εταιρίες & Πρακτορεία Online

Ασφαλιστικές Εταιρίες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ)
Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *