Ασφαλίσεις Πιστώσεων από την SoEasy Insurance στην Κυπριακή αγορά

Η SoEasy Insurance βάζει «τέρμα» στο άγχος των απλήρωτων τιμολογίων

Η SoEasy Insurance, μία εταιρεία με στόχο την παροχή διευρυμένης γκάμας προϊόντων προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ακόμη καινοτόμου προϊόντος στην Κυπριακή αγορά, τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων. Αυτό το νέο προϊόν έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέροντας λύσεις που προωθούν την υγιή ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Το νέο προϊόν της SoEasy Insurance, προστατεύει τις επιχειρήσεις από την μη πληρωμή των οικονομικών υποχρεώσεων των πελατών τους, από τις επί πιστώσει πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα η Ασφάλιση Πιστώσεων προσφέρει ασφάλεια στις επιχειρήσεις έναντι του κινδύνου της μη πληρωμής των τιμολογίων των πελατών τους. Μέσω αυτής της κάλυψης, οι επιχειρήσεις θα λειτουργούν με περισσότερη ασφάλεια και θα επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, χωρίς το φόβο των καθυστερημένων πληρωμών ή της αφερεγγυότητας των πελατών τους.

Μέσα από μία διεξοδική διαδικασία και σε συνεργασία με εταιρείες κολοσσούς, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στην SoEasy να παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, επιτυγχάνεται η σωστή αξιολόγηση της εταιρείας που επιθυμεί να ασφαλιστεί και στη συνέχεια εκδίδεται το ασφαλιστήριο, με απλά βήματα.

Η Ασφάλιση Πιστώσεων έχει πολλά οφέλη, τα οποία βοηθούν κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί με ασφάλεια και να αυξήσει τα κέρδη της. Η επιχείρηση θα θεωρείται πιο αξιόπιστη με αυτήν την ασφαλιστική κάλυψη και θα εξασφαλίζει καλύτερη χρηματοδότηση από τους πιστωτές της.

Ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, τόνισε, με αφορμή το λανσάρισμα αυτού του προϊόντος, ότι «Στην SoEasy Insurance, πρόθεσή μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, παρέχοντας ποιότητα και καινοτομία! Αφουγκραζόμαστε συνεχώς τους συνεργάτες μας, τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να λανσάρουμε στην αγορά προϊόντα που πραγματικά λείπουν από την αγορά». 

Ο Άγγελος Παναγή, Non Motor Manager της εταιρείας, συμπλήρωσε, «Στην SoEasy Insurance μας αρέσει να καινοτομούμε εξυπηρετώντας τον επιχειρηματία με τα προϊόντα μας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια καθημερινά για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *