Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας στην Hellas Direct με τη σιγουριά της Mastercard!

Η Mastercard και η Hellas Direct συνεργάζονται, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντάς σας προνομιακή έκπτωση.

Επισκεφθείτε το www.hellasdirect.gr από 1 Φεβρουαρίου έως και 31 Ιουλίου 2017, υπολογίστε το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου σας και, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) κερδίστε άμεσα €10 έκπτωση στην αξία της ασφάλειάς σας. Η έκπτωση αφορά οποιαδήποτε μορφή ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου.

Ασφαλίστε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το αυτοκίνητό σας στην Hellas Direct με τη σιγουριά της Mastercard και βγείτε κερδισμένοι!

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την Hellas Direct αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειάς μας να επιβραβεύουμε τους καταναλωτές, για την επιλογή τους να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους γρήγορα, απλά και με ασφάλεια, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη Mastercard».

Η Μαριλώρα Καμπάνη, Corporate Communications Manager της Hellas Direct δήλωσε επίσης: «Η Mastercard αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη μας και χαιρόμαστε πολύ που θα πάμε τη συνεργασία μας στο επόμενο βήμα».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *