Ασφαλιστείτε με σύνεση για να προστατευτείτε από φυσικές καταστροφές

Η Insurance Europe παρουσιάζουν ένα infographic σχετικά με τα μέτρα που οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν για να περιορίσουν τις απώλειές τους από φυσικές καταστροφές. 

Μετεωρολογικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες, πλημμύρες ή ξηρασία είναι συχνά απρόβλεπτα και έξω από τον έλεγχό μας. 

Δείτε  τι μπορεί να κάνετε για να μειωθούν οι πιθανότητες  απωλειών από αυτά:

Προετοιμάσου

Η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, ώστε να εξοικειωθείτε με τους πιθανούς κινδύνους στην περιοχή σας και τι πρέπει να κάνετε όταν προκύπτει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επιλέξτε την σωστή ασφαλιστική κάλυψη  για εσάς

Έχοντας ένα κατάλληλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα σας βοηθήσει να καλύψει πιθανές ζημίες ως αποτέλεσμα μιας φυσικής καταστροφής.

Ενημερωθείτε  την ασφαλιστική σας κάλυψη 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας και τις καλύψει που συμπεριλαμβάνει επίσης και αυτές που δεν περιέχει και θα θέλατε να υπάρχουν.   

Αξιώσεις για αποζημίωση 

Αν έχετε υποστεί ζημία ως αποτέλεσμα μιας φυσικής καταστροφής, επικοινωνήστε αμέσως με τον ασφαλιστή σας για βοήθεια και συμβουλές.

Οι ασφαλιστές μπορεί να προσφέρουν και τεχνογνωσία 

Οι ασφαλιστές δεν κάνουν απλά  μόνο την ασφαλιστική κάλυψη αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν να έχετε τις καλύψεις  που θα σας προστατεύσουν από μια φυσική καταστροφή.

Το infographic είναι μέρος της εκστρατείας #InsureWisely Ασφάλισης της Ευρώπης, η οποία έχει ως στόχο να αυξήσει τα επίπεδα χρηματοοικονομικών γνώσεων και της ευαισθητοποίησης σε όλη την Ευρώπη.

Η χρηματοοικονομική εκπαίδευση διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην εξασφάλιση ότι οι ευρωπαίοι πολίτες είναι εξοπλισμένα με τη γνώση, αυτοπεποίθηση και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να βελτιωθεί η κατανόηση των χρηματοοικονομικών προϊόντων και ιδεών Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *