Ασφαλιστικά προγράμματα ποδηλάτου από την Interlife


SAFE Bike : Γιατί το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής!

Η χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας έχει πολλαπλά οφέλη. Βελτιώνει την υγεία και ευεξία μας, ενώ, παράλληλα, με τη χρήση του προστατεύουμε τη Γη, ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των μηχανοκίνητων μέσων. Ας μην ξεχνάμε ότι το ποδήλατο είναι ο πλέον οικονομικός και προσιτός εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης.

Το SAFE Bike, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, μας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά αφού καλύπτει, τις ζημιές που μπορεί να συμβούν στο ποδήλατο ή την κλοπή του, τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του αλλά και τον ίδιο τον ποδηλάτη σε περίπτωση ατυχήματος.

Με το SAFE Bike απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μέσο με ασφάλεια και χωρίς άγχος!


Bike SIMPLE: Ασφάλιση ποδηλάτου απλά και οικονομικά!

Για όλους εσάς που προτιμάτε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, και αγαπάτε να κινείστε με ηλεκτρικά και ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, πατίνια και ηλιακά ποδήλατα, η INTERLIFE σχεδίασε το Bike SIMPLE, με μοναδικό στόχο την ασφάλεια και την προστασία σας.

Με ιδιαίτερα προσιτή τιμή το Bike SIMPLE σας προστατεύει σε περίπτωση που προκαλέσετε ζημιά σε άλλους χρησιμοποιώντας το ποδήλατό σας, και επιπλέον σας εξασφαλίζει τη Νομική Προστασία αν χρειαστεί.

Το Bike SIMPLE είναι απαραίτητο, όχι μόνο σε ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες αφού με το πρόγραμμα ασφαλίζονται πέρα από ποδήλατα, πατίνια ιδιωτικής χρήσης και Ενοικιαζόμενα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *