Ασφαλιστικά προϊόντα “λευκής ετικέτας”. Τι είναι, τι πρέπει να ξέρεις ;

Στον τομέα των ασφαλιστικών προϊόντων, η “λευκή ετικέτα” αναφέρεται σε μια πρακτική όπου μια ασφαλιστική εταιρεία παρέχει τα προϊόντα της σε άλλες εταιρείες ή φορείς υπό την επωνυμία τους. 

Σε αυτήν την περίπτωση, η ασφαλιστική εταιρεία που παρέχει τα προϊόντα ονομάζεται “κύρια εταιρεία” και η εταιρεία ή ο φορέας που πωλεί τα προϊόντα υπό την δική του επωνυμία ονομάζεται “εταιρεία λευκής ετικέτας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στη συμφωνία λευκής ετικέτας, η εταιρεία λευκής ετικέτας προσφέρει τα προϊόντα της κύριας εταιρείας στους πελάτες της υπό την δική της επωνυμία. Οι πελάτες δεν γνωρίζουν συνήθως την ύπαρξη της κύριας εταιρείας, καθώς η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση γίνονται από την εταιρεία λευκής ετικέτας.

Ωστόσο, η ευθύνη για τα προϊόντα παραμένει συνήθως στην κύρια εταιρεία, ενώ η εταιρεία λευκής ετικέτας λαμβάνει προμήθεια για την παροχή των υπηρεσιών.

Συνοψίζοντας, η λευκή ετικέτα αναφέρεται σε μια συμφωνία όπου μια εταιρεία παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα υπό την επωνυμία της σε άλλη εταιρεία, χωρίς να αναπτύσσει ή να διαχειρίζεται τα προϊόντα απευθείας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *