Ασφαλιστικά στελέχη παίζουν μπάλα …για φιλανθρωπικό σκοπό

Σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα αλλά και με έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων και τελικά με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο, ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013.

Από τις δεκαοχτώ (18) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρείας GENERALI, σε ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του εθελοντικού οργανισμού για την προστασία του παιδιού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα μελών και φίλων του Συνδέσμου «Ελπίδα», ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρείας DAS Hellas.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών συγχαίρει θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστεί όλους τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβάλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν με χορηγίες οι Εταιρείες : “GUY CARPENTER & Company Limited”, ως Πλατινένιος Χορηγός και οι Εταιρείες “DAS HELLAS Α.Α.Ε.Γ. Νομικής Προστασίας” & “MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers”, ως Χρυσοί Χορηγοί.

Η επόμενη εκδήλωση του Συνδέσμου είναι το Ετήσιο Barbecue party, στις 20 Ιουνίου 2013

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *