Ασφαλιστικές: Ασφάλειες υγείας για μικρούς και μεγάλους…και όλα τα πορτοφόλια

Εναλλακτικό σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς, δημιουργούν οι ασφαλιστικές εταιρίες συμπληρώνοντας τα κενά του ΕΟΠΥΥ, με χαμηλά ασφάλιστρα

Σε σημαντικές αλλαγές στις ασφαλίσεις υγείας προχωρούν οι ασφαλιστικές εταιρίες επιχειρώντας να καλύψουν μεγαλύτερα ηλικιακά γκρουπ και με χαμηλότερα εισοδήματα από αυτά που απευθύνονται μέχρι σήμερα, τα περισσότερα προγράμματα που διέθεταν
Έτσι συνεχώς αναπροσαρμόζουν προγράμματα που διαθέτουν κυρίως για πρωτοβάθμια περίθαλψη ή παρουσιάζουν καινούργια.
Μάλιστα παράγοντες της αγοράς προβλέπουν ότι το επόμενο διάστημα θα ενταθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα αυτό και οι καταναλωτές θα έχουν στην διάθεσή τους προϊόντα από περισσότερες εταιρίες.
Πρόσφατα η Interlife Ασφαλιστική έκανε μια σημαντική κίνηση διαθέτοντας στην αγορά το Κindercare99. Eνα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας , για ιατρική ,νοσοκομειακή περίθαλψη και διαγνωστικές εξετάσεις για παιδιά μόνο με 99 ευρώ ετησίως.
Μόλις προχθές η NN Hellas ανακοίνωσε το NN Care for All ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για πρωτοβάθμια Φροντίδα & Πρόληψη χωρίς περιορισμούς στην ηλικία των ασφαλισμένων και χωρίς ιατρικές εξετάσεις.
Η Μινέττα Ασφαλιστική επίσης έχει ανακοινώσει δύο νέα πακέτα ασφάλισης για οδοντιατρική περίθαλψη σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. το Clever Dental 65+ και Clever Dental Basic 65+.
Αυτή η στροφή των ασφαλιστικών εταιριών σε νέου τύπου προϊόντα ασφάλισης υγείας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης, είτε μειώνοντας το κόστος των ασφαλίστρων είτε διευρύνοντας τα ηλικιακά γκρουπ θα έχει και συνέχεια εκτιμούν άνθρωποι του χώρου της ασφάλισης.
Επιπλέον εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες συνεχώς διευρύνουν και αυξάνουν τις συνεργασίες τους με ιδιωτικούς παρόχους υγείας, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, κάτι που τους επιτρέπει να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές ασφάλισης που προσφέρουν στους ασφαλισμένους τους .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *