Ασφαλιστική απάτη μαμούθ 2.2εκ δολαρίων με Bugatti Veyron


Αντιμέτωπος με την φυλακή είναι ένας ιδιοκτήτης – Bugatti Veyron στο Τέξας όταν το 2009 η Bugatti Veyron που είχε έπεσε σε λίμνη. Μάλιστα το γεγονός έκανε το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου .

352532Το όλο περιστατικό, μιας και η αποζημίωση που έπρεπε να πάρει ο ιδιοκτήτης του υπέροχου αυτού supercar ήταν μεγάλη, έτυχε ενδελεχούς έρευνας από την πλευρά της ασφαλιστικής εταιρίας με έδρα την Φιλαδέλφεια.
Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, ο Άντι Χάουζ έριξε στη λίμνη στο Τέξας την πανάκριβη Bugatti Veyron, προκειμένου να διεκδικήσει από την ασφάλεια το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για την καταστροφή της.
Ο ιδιοκτήτης της κατεστραμμένης Bugatti Veyron αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια στη φυλακή, αφού διαπιστώθηκε ότι το όλο περιστατικό ήταν μια απόπειρα απάτης .
Ο Χάουζ, ισχυρίσθηκε αρχικά ότι ένας πελεκάνος σε … χαμηλή πτήση, τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Προκειμένου λοιπόν να μην χτυπήσει το πτηνό, πήρε πορεία προς τη λίμνη. Δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν, κάποιος περαστικός κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και, όπως αποδείχθηκε, οι ισχυρισμοί του Χάουζ ήταν ψεύτικοι.
Πηγή : News247.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *