Ασφαλιστική απάτη 1,5 εκατ. δολαρίων με γυναίκα που είχε δηλωθεί νεκρή …αλλά έκανε και διεθνή ταξίδια !

Συγγενείς γυναίκας από το Πακιστάν εισέπραξαν αξιώσεις από ασφάλιση ζωή 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων με ψευδές πιστοποιητικό θανάτου.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών (FIA), η οποία εξετάζει την υπόθεση, η Seema Kharbay ταξίδεψε στις ΗΠΑ το 2008 και το 2009 και αγόρασε δύο μεγάλα συμβόλαια ασφάλισης ζωής στο όνομά της.

Το 2011, δωροδοκώντας  μερικούς αξιωματούχους τοπικής αυτοδιοίκησης στο Πακιστάν, συμπεριλαμβανομένου και γιατρού και έλαβε πιστοποιητικό θανάτου στο όνομά της. Επίσης το έγγραφο  έδειχνε  ότι είχε ταφεί.

Το πιστοποιητικό χρησιμοποιήθηκε από τα παιδιά της για να διεκδικήσουν δύο πληρωμές ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η Kharbay,  αν και είχε δηλωθεί  νεκρή, ταξίδεψε τουλάχιστον 10 φορές στο εξωτερικό από το Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καράτσι, προφανώς με την ταυτοτητά της  και καμία από τις αεροπορικές εταιρείες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει την απάτη.

«Επισκέφτηκε περίπου πέντε χώρες αλλά γύριζε πάντα στην κατοικία της », δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Οι αμερικανικές αρχές μας ειδοποίησαν για αυτή τη γυναίκα και ξεκινήσαμε τη διερεύνηση αυτής της μεγάλης κλίμακας απάτης», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Πηγή : hindustantimes.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *