Ασφαλιστική ασφαλίζει μόνο καλούς οδηγούς. Η startup που βάζει στόχο τα αυτόματα οχήματα


Οι νέες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα και κυρίως τα αυτόματα οχήματα μεταβάλουν τον τρόπο που οι ασφαλιστικές εταιρίες αντιμετωπίζουν τις χρεώσεις στα ασφάλιστρα.

Αυτό κάνει και μία startup στις ΗΠΑ που ιδρύθηκε το 2015 και πλασάρεται ως η ασφαλιστική των καλών οδηγών.
Στην ιστοσελίδα της, η εταιρία Root, αναφέρει ότι δημιουργεί νέα, εξατομικευμένα προϊόντα που δίνουν στους καλούς οδηγούς την προστασία που δικαιούνται, με τις τιμές που τους αξίζουν και αυτό, όπως υποστηρίζει, κάνει την διαφορά με κάθε άλλη ασφαλιστική εταιρία.
Η εταιρία καθορίζει τα ασφάλιστρα με βάση τον τρόπο που οδηγούν οι ασφαλισμένοι σε πραγματικές συνθήκες , όχι μόνο με βάση τα δημογραφικά στοιχεία που είναι συνηθισμένος τρόπος υπολογισμού τους
Η εταιρία με σύμμαχο την τεχνολογία και σε μία μικρή χρονικά δοκιμαστική περίοδο, μέσω μία εφαρμογής τηλεματικής, καθορίζει κατά πόσο καλά οδηγείται και ανάλογα θα δώσει μια τιμή για να ταιριάζει στον οδηγό με βάση τα στοιχεία, όπως τα φρενάρισμα, η ταχύτητα και γενικά τις πιθανότητες να εμπλακεί σε ένα ατύχημα.

Χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της αναφέρει:
«Είμαστε η μόνη ασφαλιστική εταιρία είναι σε θέση να δώσει στους καλούς οδηγούς την τιμή που τους αξίζει. Είμαστε σε θέση να μετρήσουμε και να προβλέψουμε τον κίνδυνο και να εντοπίσουμε τους καλούς οδηγούς καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.»Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *