Ασφαλιστική εταιρία “ρίχνει άκυρο” στην Black Friday…

Ενώ οι εμπορικές αγορές ετοιμάζονται για την Black Friday ασφαλιστική εταιρία της “ρίχνει άκυρο” και την μετατρέπει σε #safefriday

Ο λόγος για την  Hellas Direct που όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο εταιρικό της blog ” Δεν χρειαζόμαστε μία μέρα εκπτώσεων, για λίγους και για λίγο. Eδώ και χρόνια δίνουμε τις πιο χαμηλές τιμές για όλους, κάθε μέρα.”

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης αναφέρεται στην δράση που αποφάσισε να κάνει την ημέρα αυτή και συγκεκριμένα : “Στην Hellas Direct φέτος ρίχνουμε χρώμα στην Black Friday και γιορτάζουμε τη #safefriday. Στο πλαίσιο αυτό, βγαίνουμε στον δρόμο και ρίχνουμε την ενέργεια, τον χρόνο και τους πόρους που θα αφιερώναμε στην Black Friday σε κάτι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια όλων και με μεγαλύτερη διάρκεια. Φτιάχνουμε 100 σχολικές διαβάσεις, εξασφαλίζοντας για τα παιδιά ασφαλείς μετακινήσεις από και προς το σχολείο τους. Σήμανση στον δρόμο, φωτεινές πινακίδες και επιδιόρθωση υποδομών που ήδη υπάρχουν «μεταμορφώνουν» 100 διαβάσεις έξω από σχολεία σε περάσματα ασφαλή για πεζούς και οδηγούς.”

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την ενέργεια.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *