Ασφαλιστική εταιρία της Κύπρου προσφέρει συσκευή αλκοτέστ στους οδηγούς

Η ασφαλιστική εταιρία  TRUST Insurance Company Cyprus,  παρουσίασε  συσκευές με τις οποίες οι οδηγοί προτού πιάσουν στα χέρια τους τιμόνι θα μπορούν να διενεργούν αλκοτέστ στον.. εαυτό τους.

Συγκεκριμένα, με σύνθημα «Πράξη ευθύνης που σώζει ζωές» και με όραμα όπως η συσκευή αυτή καταστεί μέρος της οδικής κουλτούρας των Κυπρίων, η ασφαλιστική εταιρία παρουσίασε την πρωτοπόρα ιδέα της που έχει ως στόχο τη μείωση των οδικών συγκρούσεων με τελική αιτία την κατάχρηση αλκοόλης.

Οι συγκεκριμένες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι επαναφορτιζόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και με πολλαπλά στόμια, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην οδική τους ρουτίνα, όπως την ζώνη ασφαλείας και το κράνος.

Το όραμα της εταιρίας, όπως στο μέλλον κάθε όχημα διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στην διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή αυτή, θα επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

Από το βήμα της εκδήλωσης, απεύθυναν τους δικούς τους χαιρετισμούς  η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, οι οποίοι συνεχάρησαν την πρωτοβουλία της TRUST Insurance και εξέφρασαν την στήριξη τους στην όλη προσπάθεια.

Πηγή:alphanews.liveΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *