Ασφαλιστική εταιρεία ζωής προσφέρει στους κατόχους ασφαλιστηρίων συμβολαίων ένα ρολόι Apple 3 για μόλις $ 25

Η ασφαλιστική εταιρία ζωής John Hancock είναι έτοιμη να δώσει σε όλους τους αμερικανικούς ασφαλισμένους της στο πρόγραμμα “Vitality” ένα Apple Watch Series 3 για μόνο 25 δολάρια.

Ωστόσο, η προσφορά αυτή είναι ανταποδοτική καθώς ο ασφαλισμένος θα πρέπει να πιάσει κάποιους μηνιαίους στόχους μέσω δραστηριοτήτων όπως τζόκινγκ, κολύμβηση ή πεζοπορία, και θα πληρώνει μηδενικά δολάρια το μήνα, για 24 μήνες, που είναι το πρόγραμμα για την χορήγηση της συσκευής. Όσοι παρεκκλίνουν των στόχων θα πληρώνουν κανονικά την μηνιαία δόση της συσκευής

(Εναλλακτικά, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν ένα “δωρεάν” Fitbit για να παρακολουθήσουν τις υγιεινές σας δραστηριότητες” και όχι το Apple Watch).

Όπως αναφέρει το CNBC, η προσφορά αυτή έχει ήδη προκαλέσει κάποιες κριτικές από ομάδες που δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το σχέδιο περιλαμβάνει την αναφορά για σωματική άσκηση, καθώς πιστεύουν ότι πρόκειται για εισβολή στην ιδιωτικότητα .

Η John Hancock, ωστόσο, λέει ότι έχει προβλέψει “διασφαλίσεις” για να προστατεύσει αυτό το απόρρητο.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, της John Hancock, περίπου οι μισοί άνθρωποι του σχεδίου κατάφεραν να επιτύχουν τους μηνιαίους στόχους τους και έτσι δεν χρειάστηκε να πληρώσουν τίποτα πέρα ​​από τα αρχικά $ 25. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο σχέδιο αύξησαν επίσης τον αριθμό των βημάτων τους κατά περίπου 2.000 βήματα την εβδομάδα και παρουσίασαν αύξηση κατά 20% στις εβδομαδιαίες φυσικές δραστηριότητες.

Πηγή :techradar.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *