Ασφαλιστικό ταμείο καλύπτει ως εργατικό ατύχημα το θάνατο από σεξ στην διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού

Ένα δικαστήριο στη Γαλλία έχει αποφανθεί ότι ένας άνδρας που πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού είχε υποστεί εργατικό ατύχημα και ότι ο εργοδότης του έχει ευθύνη.

Ο άνθρωπος, ο οποίος αναγνωρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα μόνο ως Xavier, ταξίδεψε το 2013 στην περιφέρεια του Loiret στην κεντρική Γαλλία ως τεχνικός ασφαλείας για την εταιρεία σιδηροδρόμων TSO. Μετά την  δουλειά μια νύχτα, είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα στο σπίτι της πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Αργότερα πέθανε από καρδιακή προσβολή που λέγεται ότι συνδέεται με τη ερωτική συνάντηση.

Το ταμείο ασφάλισης υγείας αποφάσισε ότι ο θάνατος προήλθε από εργατικό ατύχημα, αλλά ο εργοδότης  άσκησε έφεση, λέγοντας ότι ο υπάλληλος είχε διακόψει το ταξίδι εργασίας του για μια ανιαρή σχέση και ότι συνεπώς έχει ενεργήσει εκτός της αρμοδιότητας της εταιρείας.

Ωστόσο, δικαστική απόφαση  επιβεβαίωσε την απόφαση του ασφαλιστικού ταμείου με απόφαση που εκδόθηκε τον Μάιο,  και απέρριψε τις αιτιάσεις του εργοδότη.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *