Αυξήθηκαν κατά 20% στα 38,1 εκατ. ευρώ τα μικτά κέρδη του ασφαλιστικού Ομίλου Triglav

Ο Σλοβενικός ασφαλιστικός όμιλος Triglav ανέφερε συνολικά έσοδα για το τρίμηνο 2022 ύψους 442,9 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12% σε ετήσια βάση, ενώ ο όγκος των ακαθάριστων εγγεγραμμένων ασφαλίστρων αυξήθηκε κατά 10% στα 407,1 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Παράλληλα, τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 38,1 εκατ. ευρώ, 20% περισσότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

«Η συνετή πειθαρχία αναδοχής του Ομίλου οδήγησε σε αύξηση των ασφαλίστρων και στους τρεις ασφαλιστικούς τομείς: κατά 11% στις ασφάλειες ζημιών, κατά 9% στις ασφάλειες ζωής και συντάξεων και κατά 3% στις ασφάλειες υγείας», όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της Triglav σε δήλωσή τους. .

Αύξηση των ασφαλίστρων καταγράφηκε σε όλες τις ασφαλιστικές αγορές. στη Σλοβενία ​​ήταν 5%, που αντιστοιχεί στον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς και εκτός Σλοβενίας στις αγορές της περιοχής της Adria έφτασε το 13%. Ο όγκος των ασφαλίστρων σε άλλες διεθνείς αγορές, που περιλαμβάνει εγγεγραμμένα ασφάλιστρα με βάση την Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών και εισερχόμενα ασφάλιστρα αντασφάλισης, αυξήθηκε κατά 30% σε ετήσια βάση.

Πηγή: xprimm.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *