Αυτοδιαλύεται ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού τραπεζών


Πέντε σύλλογοι υπαλλήλων τραπεζών αποφάσισαν την αυτοδιάλυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής -Λαϊκής Τράπεζας.

2335Πρόκειται για συλλόγους τραπεζών που έχουν ενταχθεί στην Alpha Βank και σε σχετική ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων της Alpha Bank αναφέρει .
«Οι οριστικές αποφάσεις για την προστασία των εισφορών των εργαζομένων που ασφαλίζονται στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ ελήφθησαν.
Μετά από πολλά χρόνια οι σύλλογοι των εργαζομένων, που τα μέλη τους ασφαλίζονται στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ, κατέληξαν σε κοινή θέση, που δεν είναι άλλη από την διάλυση του Ταμείου με υποβολή αίτησης στο αρμόδιο δικαστήριο λόγω της πανθομολογούμενης και αυταπόδεικτης αδυναμίας του να εκπληρώσει τον καταστατικό του σκοπό μετά την αδιάλλακτη στάση ομάδας παλαιών συνταξιούχων.
Η κοινή θέση των Συλλόγων γνωστοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως και έλαβε την παρακάτω απόφαση:
Το ΔΣ του Ταμείου υιοθετεί την απόφαση των Συλλόγων και αποφασίζει να προχωρήσει στην υλοποίηση κάθε ενέργειας με σκοπό την πραγματοποίηση όλων όσων περιγράφονται στην κοινή ανακοίνωση σε άμεση συνεννόηση με τους συλλόγους εργαζομένων΄.
Στο επόμενο Δ.Σ. το Ταμείο θα φέρει πρόταση με χρονικό ορίζοντα για την υλοποίηση της απόφασης».
Εκτός από τον σύλλογο εργαζομένων της Alpha Bank την ίδια απόφαση έλαβαν και άλλοι πέντε σύλλογοι, της τέως τράπεζας Εργασίας, της τέως τράπεζας Κρήτης, της Τράπεζας Αττικής και της πρώην τράπεζας Αθηνών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *