«Αυτόματη Εξόφληση» ασφαλιστηρίων από την Southeastern Insurance Brokers


Η Southeastern Insurance Brokers παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Αυτόματη Εξόφληση» που δημιουργήθηκε από την ίδια την εταιρία για να βελτιώσει την online εμπειρία του ασφαλιστή, αφού πρακτικά μηδενίζει τους χρόνους εξόφλησης των εκδομένων συμβολαίων.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την Southeastern και προσφέρει την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στην εξόφληση ασφαλιστηρίων συμβολαίων με μοναδικές δυνατότητες και πλήρη αυτοματοποίηση.

Μέσα σε 30 μόνο δευτερόλεπτα, ο ασφαλιστής επιλέγει το συμβόλαιο που επιθυμεί να εξοφλήσει, λαμβάνει τον κωδικό κατάθεσης στο κινητό του και προχωρά στην ηλεκτρονική πληρωμή του συμβολαίου άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Αυτόματα, χωρίς καμία επικοινωνία με το λογιστήριο, ενημερώνεται τo πλαφόν του, ενώ ταυτόχρονα του αποστέλλεται SMS με την επιβεβαίωση της συναλλαγής.

Η ανάπτυξη και η σχεδίαση του λογισμικού έχει υλοποιηθεί από την μηχανογράφηση της Southeastern και απέχει πολύ από τα αυτόματα προγράμματα εξόφλησης άλλων εταιριών, που παρόλη την ονομασία τους, συνεχίζουν να διαχειρίζονται χειροκίνητα τις εγκρίσεις πληρωμών, καθυστερώντας τις διαδικασίες (σε πολλές περιπτώσεις ως και 2 μέρες), υποχρεώνουν τον ασφαλιστή να διατηρεί λογαριασμό με την τράπεζα που συνεργάζονται οι ίδιες, ή απαιτούν την χρήση ebanking.

Σε αντίθεση, η «Αυτόματη Εξόφληση» της Southeastern έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του ασφαλιστή, δίνοντας του πλήρη έλεγχο. Τα βασικά οφέλη της υπηρεσίας περιλαμβάνουν:

• Εξόφληση Συμβολαίων 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη εβδομάδα, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε επιθυμεί ο ασφαλιστής
• Αυτόματη Ενημέρωση του Πλαφόν, χωρίς να χρειάζεται επικοινωνία με το λογιστήριο ή/ και αποστολή καταθετηρίου
• Συνεργασία με όλες τις Τράπεζες & σύντομα θα προστεθεί η δυνατότητα εξόφλησης μέσω Πιστωτικής Κάρτας ή Paypal
• Επισκόπηση Συναλλαγών & Καταγραφή Ιστορικότητας Κινήσεων παρέχοντας πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία
• Επιβεβαίωση Συναλλαγής με SMS
• Δυνατότητα δημιουργίας Πιστωτικού Υπολοίπου
• Προαιρετική χρήση ebanking (δεν απαιτείται διατήρηση ηλεκτρονικού λογαριασμού)

Η νέα υπηρεσία, παρέχεται στο online της εταιρίας μέσω της ιστοσελίδας www.seib.gr και αφορά όλα τα ασφαλιστήρια, ανεξαρτήτως κλάδου, και όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες εσωτερικού & εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.20.24.142 ή απευθυνθείτε στο info@seib.gr.

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *