Αύξηση κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ από την International Life

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της International Life, ύψους 15 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.
Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση νέων μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας, αλλά και τη συμμετοχή νέων και θα υλοποιηθεί σε 2 στάδια: το πρώτο αφορά αύξηση 10 εκ.ατ. ευρώ και το δεύτερο, 5 εκατ. ευρώ.

Σε σχετική ανακοίνωση, της εταιρίας αναφέρετε ότι η αύξηση, σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2012 και τη δυναμική έναρξη του 2013, υπερκαλύπτουν τις ζημιές (20,3 εκατ. ευρώ) που έχει επωμιστεί η εταιρεία από την οικειοθελή συμμετοχή της στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων του Δημοσίου (PSI).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της International Life, κ. Γιάννη Μπράβο: «Η ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ που αποφάσισαν οι μέτοχοί μας, αποτελεί την απάντηση της εταιρείας μας στην εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Σε μια περίοδο ιστορικά από τις δυσκολότερες του ασφαλιστικού κλάδου, με τις περισσότερες εταιρείες να παλεύουν για την επιβίωσή τους, εμείς καταφέραμε το 2012 να αυξήσουμε την κερδοφορία μας και την πελατειακή μας βάση και να έχουμε ένα εξίσου δυναμικό ξεκίνημα για το 2013».

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *