Αύριο στη Λάρισα η μεγάλη ημερίδα του insuranceforum.gr με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Λάρισας

Το insuranceforum.gr που για πρώτη φορά θα επισκεφθεί την Λάρισα θα έχει την ευκαιρία να φέρει σε επαφή τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, να συζητήσει μέσα από τις παρουσιάσεις και τις ομιλίες που θα γίνουν για τα προβλήματα της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς αλλά και να ενημερώσει για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την διαμεσολάβηση.
32526

Η ημερίδα υποστηρίζεται από το επιμελητήριο Λάρισας καθώς και από τον ΣΕΜΑ και την ΕΕΑΕ.
Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ καθώς και ο κ.Θανάσης Νικούδης, Α Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Λάρισας.
Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες όπως :
Μαύροι κωδικοί και ανταγωνισμός στον κλάδο αυτοκινήτου, με εισηγητή τον Νίκο Κλήμη.
Οι αθέμιτες πρακτικές και ο άνευ όρων ανταγωνισμός στον κλάδο Αυτοκινήτου με ομιλητή τον. Κ.Ιωάννη Βοτσαρίδη CEO της INTERLIFE Ασφαλιστική.
Η Νομική Προστασία σύμμαχος του διαμεσολαβητή με ομιλητή τον κ.Δημήτρη Τσεκούρα, Γεν.Διευθυντή της ARAG SE.
Κρύσταλλα Αυτοκινήτων : Η επανάσταση στην ασφαλή οδήγηση, με ομιλητή τον κ.Περικλή Καραμυτιλιό , Account Manager της Saint Gobain Autover Hellas.
Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα υποστήριξης του ασφαλιστή, με ομιλητή τον κ.Τάσο Χαλέμη, Υπεύθυνου ανάπτυξης του insurance pro.
Τέλος σε ένα θεματικό τραπέζι συζήτησης όπου θα συμμετέχουν οι κ.κ.
Τον κ. Χρήστο Αχή, εμπορικό διευθυντή της Ορίζων Ασφαλιστικής
Την κα. Μαρία Μηλιώνη , Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου της INTERLIFE Ασφαλιστική.
Τον κ. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, Διευθυντής Πωλήσεων της ARAG
Και τον κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη, Β Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Λάρισας.
Θα γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά καθώς και για το φαινόμενο των μαύρων κωδικών και πώς αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά και συζήτηση για τον έντονο ανταγωνισμό στον κλάδο αυτοκινήτου και ποιες είναι οι συνέπειες στην καθημερινότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
Αυτά και πολλά άλλα θα συζητηθούν στην 11η ημερίδα του insuranceforum.gr & του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Λάρισας, που θα διεξαχθεί στην Λάρισα, αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa από τις 17.00 έως τις 21.00
Τίτλος της ημερίδας «οι εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και η εφαρμογή του solvency II. Εταιρείες και διαμεσολαβητές μπροστά σε νέα δεδομένα»

Με την οικονομική υποστήριξη των εταιρειών.
ΑRAG ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
GLASSDRIVE
INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
OΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
AIG
INSURANCE PRO

Χορηγοί επικοινωνίας τα παρακάτω site.
Asfalisinet.gr
Insuranceworld.gr
Insurance-eea.gr
Euro2day.gr
Sofokleousin.gr
Dikaiologitika.gr
Larissanet.gr

Το ασφαλιστικό περιοδικό insuranceworld η εφημερίδα asfalizomai και Larissanet.

Η ημερίδα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας της Ένωσης Επαγγελματικών Ασφαλιστών Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *