Α. Σαρρηγεωργίου: Στόχος μας η κορυφή της αγοράς. Επενδύουμε στα δίκτυα των διαμεσολαβούντων

Του Γιάννη Χαρονικολάου

Εν αναμονή των ανακοινώσεων που θα κάνει το προσεχές διάστημα για τα αποτελέσματα της Eurolife ERB το 2018, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής, που έχει βασικό μέτοχο τον Kαναδικό επενδυτικό όμιλο FairFax, μίλησε χθες σε επίλεκτους συνεργάτες διαμεσολαβούντες δίνοντας μια πρόγευση γι αυτά και τους στόχους της το 2019.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρηγεωργίου η εταιρία αναπτύσσεται συνεχώς μέσω των δικτύων πώλησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ένω ξεκίνησε ως ασφαλιστική που είχε αποκλειστικά δίκτυο μέσω bancassurance σήμερα σχεδόν το 50% των εργασιών της προέρχεται από τα δίκτυα και το υπόλοιπο 50% απο την Εurobank, μέσω της οποίας επίσης διαθέτει προϊόντα της καθώς υπήρξε θυγατρική της και η οποία διαθέτει πλέον  το 20% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ένα σημαντικό ποσοστό των επενδύσεων που πραγματοποιεί η Eurolife εστιάζεται στην ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω των δικτύων των διαμεσολαβούντων.Τονίζοντας παράλληλα ότι  όπως δείχνουν οι έρευνες ικανοποίησης πελατών, τα δίκτυα φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα σε πολύπλοκα ασφαλιστικά προϊόντα.

Στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησης των επίλεκτων συνεργατών της από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση εκτός από την κοπή της πίτας έγινε απονομή βραβεύσεων με “έπαθλο” ένα αυτοκίνητο για ένα χρόνο σε ασφαλιστικά και μεσιτικά πρακτορεία που διακρίθηκαν στις πωλήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία και για τους δύο κλάδους ( Γενικές και Ζωής)Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *