Αffidea: Σημαντικές προσφορές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με το μήνυμα «πάνω από όλα είναι η υγεία» ο Όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρικήεπισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, βάζοντας στο επίκεντρο την γυναίκα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, παρέχει:
Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 25€
Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 40€
Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2018.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Μετά την επικράτηση της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, η φεμινίστρια Αλεξάνδρα Κολοντάι έπεισε τον Λένιν να καθιερώσει την 8η Μαρτίου ως επίσημη αργία. Γρήγορα, όμως, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας έχασε το πολιτικό της υπόβαθρο και εορτάζεται ως έκφραση συμπάθειας των ανδρών προς τις γυναίκες.
Η άνοδος του φεμινιστικού κινήματος στη Δύση τη δεκαετία του ’60 αναζωογόνησε τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, που από το 1975 διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με αιχμή του δόρατος την ανάδειξη των γυναικείων προβλημάτων και δικαιωμάτων.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Affidea Ευρωιατρική τιμά και γιορτάζει την γυναίκα, προσφέροντας ειδικές εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε συμβολικές τιμές, στα υπερσύγχρονα διαγνωστικά της εργαστήρια.
Επειδή πάνω από όλα είναι η υγεία και η πρόληψη σώζει ζωές, μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη. Έχετε πάντα οδηγό σας την πρόληψη, κάνοντας τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο προληπτικές εξετάσεις!
Πηγή: affidea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *