Αffidea:Check up πριν τις διακοπές σε συμβολική τιμή

Πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου, σε συμβολική τιμή προσφέρει ο Όμιλος Affidea, από τις 17 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2019.

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και ιδιαίτερα λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από την αντιμετώπιση και γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα!

Συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει τις κάτωθι εξετάσεις:

  • Γενική Αίματος
  • HDL
  • LDL
  • Χοληστερίνη
  • Τριγλυκερίδια

και ΔΩΡΟ: Αθηρωματικός Δείκτης & Ολικά Λιπίδια

Οι εξετάσεις ισχύουν για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και τις 13 Ιουλίου 2019. Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της πρόληψης, παραμένοντας προσηλωμένη στην κύρια αποστολή της να παρέχει υψηλής ποιοτικής στάθμης πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας για όλους, σε ειδικές μειωμένες τιμές.

Η πρόληψη, η κατάλληλη προετοιμασία και η ψύχραιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων που απαιτούνται τους καλοκαιρινούς μήνες θα μας βοηθήσουν ώστε να έχουμε ξεκούραστες και αναζωογονητικές διακοπές μακριά από κινδύνους, επιπλοκές και δυσάρεστες για την υγεία μας συνέπειες.

Ευχόμαστε καλές διακοπές και ένα ευχάριστο καλοκαίρι σε όλους!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *