Β΄ έκδοση του βιβλίου “Solvency II – Η μεγάλη εικόνα“

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η έκδοση του βιβλίου “Solvency II – Η μεγάλη εικόνα” και τα ευμενή σχόλια που συγκέντρωσε για την πληρότητά του και την χρησιμότητά του, η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr προχώρησαν στην Β΄ ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου, η οποία συμπεριλαμβάνει και αναφορές στο νόμο 4364/2016.
5325235

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager, Risk Management Services SOL Συμβουλευτική Α.Ε. Το βιβλίο είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε στην ελληνική γλώσσα με σχετική θεματολογία και αποσκοπεί στην αποτύπωση της συνολικής εικόνας του νέου πλαισίου φερεγγυότητας που ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2016, για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής αγοράς.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το νέο πλαίσιο Solvency II που ισχύει από 1/1/2016 για το σύνολο της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς θεσπίζει ένα ενιαίο σύστημα υπολογισμού των κεφαλαιακών απαιτήσεων το οποίο αντικαθιστά πλήρως το τρέχον σύστημα, υιοθετώντας νέες και εξειδικευμένες τεχνικές Διαχείρισης Κινδύνων, Εταιρικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας. Στόχος του βιβλίου είναι η παροχή σφαιρικής εικόνας των νέων πολύπλοκων απαιτήσεων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για περαιτέρω εμβάθυνση αλλά και ως έγκυρη πηγή ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τα στελέχη της αγοράς, τους σπουδαστές του ασφαλιστικού αντικειμένου και τους φοιτητές τμημάτων ασφαλιστικής επιστήμης.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το www.solvencybook.gr ή από την Insurance Innovation στα τηλέφωνα 2315 311282 & 2312 201003

Χορηγοί επικοινωνίας της Β έκδοσης
Insuranceforum.gr – Insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – asfalisinet.gr – underwriter.gr – euro2day.gr, sofokleousin.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *