Βάζει πλώρη για την περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Μετά από μια πολυετή παρουσία στα επιχειρηματικά και επιμελητηριακά δρώμενα, με συνεχόμενες θητείες στην θέση του προέδρου του ΕΕΑ ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου , γνωστός ασφαλιστής, φαίνεται έτοιμος να κάνει ένα νέο βήμα αυτό της διεκδίκησης του Περιφερειάρχη Αττικής. 

Αυτό αναφέρει η τοπική  ιστοσελίδα pitsounicity.gr  των δυτικών προαστίων  και του Περιστερίου, ο δεύτερος σε πληθυσμό δήμος της περιφέρειας Αττικής,  επικαλούμενη έγκυρες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα σημειώνει :  “Γιάννης Χατζηθεοδοσίου πήρε το πράσινο φως για να κατέλθει υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής. Γεγονός είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του σε όλη την επικράτεια της Αττικής, δίνοντας το παρόν ως ομιλητής, αλλά και ως καλεσμένος σε διάφορες εκδηλώσεις. Επίσης, αυτό που δεν περνά απαρατήρητο, είναι ότι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κάνει καθημερινά πολλά ραντεβού με αρκετά Αυτοδιοικητικά στελέχη και με επιχειρηματίες όλων των βαθμίδων οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά και είναι αυτό που λέμε, «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;». Για να μην μακρηγορούμε, η «στήλη» πιστεύει ότι είναι πλέον θέμα χρόνου για να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση.”

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο κ Χατζηθεοδοσίου είχε στο παρελθόν ανάμειξη στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Άλλωστε από εκεί είχε ξεκινήσει και την επιχειρηματική του καριέρα στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησηςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *