Βαριά καταδίκη σε πρώην ασφαλιστή στα Τρίκαλα για απάτη σε βάρος πελατών του

Την ποινή των 14 ετών φυλάκισης επέβαλε δικαστήριο της Λάρισας σε πρώην Τρικαλινό ασφαλιστή που σύμφωνα με το κατηγορητήριο υπεξαίρεσε από τα θύματά το ποσό του 1,7εκ ευρώ .

Σύμφωνα με το trikalanews.gr η δίκη ολοκληρώθηκε πριν το Πάσχα και «Θύματα» του υπήρξαν δεκάδες Τρικαλινοί με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο λαμβάνοντας τεράστιες διαστάσεις τόσο για το ύψος του ποσού, αλλά και για τον αριθμό των «θυμάτων» του.
Όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr ο πρώην Ασφαλιστής, παραδέχτηκε ότι εισέπραξε το ποσό που αναφέρεται στα δικόγραφα (περίπου 1,7 εκ. ευρώ) και πως τα «ροζ» χαρτάκια που έδινε στα μετέπειτα «θύματά» του ως αποδεικτικό είσπραξης, έφερναν την υπογραφή του Προέδρου της διεθνούς εταιρείας, δίνοντας με τον τρόπο αυτό στα «θύματά» τους την δυνατότητα διεκδίκησης των χρημάτων τους από την εταιρεία.
Ο πρώην Ασφαλιστής απάλλάχθηκε από την κατηγορία για «ξέπλυμα χρήματος» και του επέβαλλε την εφέσιμη κατά συγχώνευση ποινή φυλάκισης των 14 ετών για τις κατηγορίες της απάτης, της πλαστογραφίας και της υπεξαίρεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *