Βασίλης Βαβυλουσάκης: 20 χρόνια αξιοπιστία στην Ασφαλιστική Αγορά

Ο κ Βασίλης Βαβυλουσάκης με ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις στον τομέα της ιδιωτικής και κοινωνικής ασφάλισης, πετυχαίνει θετικό αποτέλεσμα και στη ΣΧΗΜΑ Α.Ε. στον έναν μόλις χρόνο ανάληψης καθηκόντων στην εταιρία.
Με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες στην ευρύτερη αγορά, ο Β. Βαβυλουσάκης παραμένει σταθερός στη βασική του θέση διαφάνειας στη διαχείριση εταιριών και οργανισμών.
Και αναλυτικότερα, σε 7,1 εκατομμύρια € ανήλθε το α΄εξάμηνο του 2013 η παραγωγή καθαρών ασφαλίστρων της ΣΧΗΜΑ Α.Ε. παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γενικότερα. Η προβλεπόμενη αύξηση της παραγωγής το β΄εξάμηνο του 2013 κατά 3,5% επιβεβαιώνει την σταθεροποίηση του κύκλου εργασιών παρά την σημαντική μείωση του μέσου ασφαλίστρου στον κλ. Αυτοκινήτων.
4643643 Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Β. Βαβυλουσάκης δηλώνει ότι η απολύτως εφαρμοζόμενη από την ΣΧΗΜΑ πολιτική μηδενικού ρίσκου στην διαχείριση των ασφαλίστρων ενώ σήμερα αποτελεί μειονέκτημα στην πρόσκτηση εργασιών θα αποτελέσει πλεονέκτημα στο εγγύς μέλλον όταν η ορθολογική διαχείριση των ασφαλίστρων θεσμοθετηθεί για το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς.
Η Εταιρία ακολουθεί αυστηρότατη πολιτική περιστολής Γενικών Εξόδων τα οποία εμφανίζουν μείωση 65% έναντι της περυσινής αντίστοιχης περιόδου και προβλέπεται μετά από τρείς ζημιογόνες χρήσεις οριακό θετικό αποτέλεσμα για την τρέχουσα χρήση.
Σημαντικό στοιχείο που επίσης επιβεβαιώνει την ανοδική πλέον πορεία της Εταιρίας είναι η μείωση των υποχρεώσεων της. Μεταξύ 31.12.2011 και 31.12.2012 μειώθηκαν κατά 24% και μεταξύ 31.12.12 και 30.06.2013 κατά 9%.
Ο Δρ Βαβυλουσάκης είναι βέβαιος ότι η θετική πλέον πορεία της Εταιρίας θα συνεχισθεί και ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους της Εταιρίας τόσον τους εργαζόμενους όσον και τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές για τις φιλότιμες προσπάθειες τους που έφεραν αυτά τα θετικά αποτελέσματα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *