Βασίλης Θεοχαράκης: Η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ δεν πωλείται! Απάντηση σε fake news

Με ανακοινωσή της η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ, που υπογράφει ο βασικός μέτοχος και πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρίας, κ. Βασίλης Θεοχαράκης, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύσιμα περί διαπραγματεύσεων για πώληση της εταιρίας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε  απάντηση σχετικού δημοσιεύματος εφημερίδας, το οποίο αναφέρει ότι η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ  βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους, σημειώνουμε ότι :

Τόσο οι μέτοχοι όσο και η Διοίκηση της Εταιρίας διαψεύδουν ρητά και κατηγορηματικά τα περί συζητήσεων με εκπροσώπους πολυεθνικών ομίλων, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον, περί πώλησης της επιχείρησης μας.

Αντιθέτως, εκτιμώντας την σχεδόν 50χρονη δυναμική και την ευρωστία της Εταιρίας, καθώς και τις θετικές προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την  ανοδική πορεία της Εταιρίας, τόσο οργανικά, με την περαιτέρω υποστήριξη του μεγάλου και δυναμικού δικτύου των συνεργατών μας, όσο και λειτουργικά, με την ανάπτυξη και άλλων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που θα ισχυροποιήσουν περαιτέρω τη θέση μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

Βασίλης ΘεοχαράκηςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *