ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ:Νέα ενημέρωση για το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού

Τεστ κορωνοϊού στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, κατόπιν ραντεβού 

Τα πιστοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διενεργούν μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για το προσωπικό, σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους, χωρίς αναμονή και χωρίς ο εξεταζόμενος να έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα

Ο έλεγχος πραγματοποιείται στην Αθήνα στις Διαγνωστικές Μονάδες:

• Αμπελοκήπων, Λ. Κηφισίας 132 & Παπαδά, Αθήνα
• Αλίμου, Λ. Βουλιαγμένης 578, Αργυρούπολη

Και στη Θεσσαλονίκη
• Περαίας, Λ. Θεσσαλονίκης 2, Περαία

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγγυάται ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια και την αποτροπή του κινδύνου πιθανής διασποράς, ενώ έχει διασφαλίσει και συνθήκες άνεσης και διακριτικότητας για τους εξεταζόμενους.

Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες του εξεταζόμενου.

Η επαφή με άλλα άτομα για όσο διαρκεί η διαδικασία της δειγματοληψίας ελαχιστοποιείται. Για  την ασφάλεια όλων και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, έχει προβλεφθεί ακόμη και ο αποκλεισμός οποιασδήποτε συναλλαγής με μετρητά ή κάρτες. Γι’ αυτό και η εξόφληση της εξέτασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ebanking.  

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά είτε αυθημερόν είτε την επόμενη ημέρα, ανάλογα με την ώρα της λήψης. Με τον τρόπο αυτό, ο εξεταζόμενος αποφεύγει την ταλαιπωρία της δεύτερης επίσκεψης στη Μονάδα.

Για αναλυτικές πληροφορίες και ραντεβού παρακαλούμε καλείτε:

• Για την Αθήνα στο τηλέφωνο 210 6966000 
• 
Για τη Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 459660

Αναλυτικές Οδηγίες για τους Εξεταζόμενους

Πηγή:
https://bioiatriki.gr/Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *