Βιοϊατρική: Προληπτικός έλεγχος για τον προστάτη

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει ένα προνομιακό πρόγραμμα βασικών εξετάσεων για άνδρες, με επίκεντρο τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη, που είναι απαραίτητο να γίνεται μια φορά το χρόνο, ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 50.    

Έως τις 17 Οκτωβρίου, στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, οι άνδρες μπορούν να κάνουν τις βασικές αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, σε συνδυασμό με τον έλεγχο PSA (προστατικό αντιγόνο). Σε περίπτωση παθολογικού ευρήματος, παρέχεται δωρεάν περεταίρω έλεγχος για τον προστάτη και εκτίμηση από ουρολόγο. 

Η εξέταση PSA γίνεται με δείγμα αίματος και είναι απαραίτητη για τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη, αφού μπορεί να αποτελέσει ένδειξη κάποιας πάθησης, πριν αυτή εκδηλώσει συμπτώματα. Μέσω του προληπτικού ελέγχου μπορούν να διαγνωστούν πρώιμα και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα μια σειρά από καλοήθεις παθήσεις του προστάτη (όπως η υπερπλασία) αλλά και ο καρκίνος του προστάτη. 

Οι παρεχόμενες εξετάσεις περιλαμβάνουν: PSA, Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη,  Τριγλυκερίδια,  SGOT, SGPT, TSH, FT4. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και στις Βιοκλινικές Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *