Βράβευση του προσωπικού της Carglass® Ελλάδος από τον CEO του ομίλου Belron®

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου η Carglass® Ελλάδος διοργάνωσε την ετήσια κοπή πίτας της εταιρίας σε χώρο στον οποίο φιλοξενούνται οι δραστηριότητες του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης, η εταιρία είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον CEO της Belron® – του ομίλου στον οποίο ανήκει- Gary Lubner ο οποίος και βράβευσε το προσωπικό της Carglass® Ελλάδος για την πρώτη θέση που κατέκτησε σε παγκόσμιο, εσωτερικό διαγωνισμό ‘BELRON® Exceptional Customer Service Award 2012’. Η χώρα μας πετυχαίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά αυτή τη διάκριση κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτη επιτυχία για την Carglass® Ελλάδος και φυσικά την τοποθετεί για ακόμα μια φορά μεταξύ των κορυφαίων εταιριών του ομίλου της Belron®.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα των Κατερίνα Μαυροπούλου, Χρύσα Κοτσάμπαση, Αναστασία Καμαγιάννη και Σιμέλα Λαϊλακίδου κατάφερε να πρωτεύσει στην κατηγορία “Gone the extra mile”, δηλαδή σε αυτούς που ξεχωρίζουν και διακρίνονται στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη προσφέροντάς του κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο.

Ο CEO της Belron®, αναγνώρισε την Carglass® Ελλάδος για την επιτυχημένη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια και – παρά την δύσκολη συγκυρία- για την σταθερά υψηλή και διακεκριμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *