Β. ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗΣ: Αποτελέσματα ανασχεδιασμού εταιριών

Παρουσίαση περαιτέρω προγράμματος και αποτελεσμάτων υπεσχέθη στον κλαδικό τύπο ο Βασίλης Βαβυλουσάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΧΗΜΑ Α.Ε. αφορούντα το σχέδιο ανασχεδιασμού επιχειρησιακών διαδικασιών που ακολουθήθηκε, στον ασφαλιστικό χώρο σ’ αυτή την περίπτωση, από την έγκριτη προαναφερθείσα εταιρία.

Πληροφορούμαστε ότι στο διάστημα αυτό η ΣΧΗΜΑ Α.Ε. Ασφαλιστικών Πρακτορεύσεων επανήλθε στην κεντρική ασφαλιστική σκηνή, θέσπισε και εφαρμόζει διαδικασίες που σήμερα την κατατάσσουν στους πράκτορες που κατά κοινή ομολογία θα ενισχύουν τη θέση τους στην ιδιαίτερα απαιτητική και πολύπλοκη αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Μας εντυπωσίασε η θεσμική θέση του Βασίλη Βαβυλουσάκη για την τακτοποίηση θεμάτων που αποδίδουν τη, για καιρό χαμένη, αξιοπιστία, δικαιοσύνη και ηθική σε μεγάλο μέρος της ασφαλιστικής κοινωνίας από προβλήματα δυσεπίλυτα που απαιτούν πολύπλευρη και συναινετική διαδικασία επίλυσης.

011Εμείς αρκούμαστε στον τρόπο προσέγγισης, στην προσωπική του σφραγίδα και στην ευρεία αποδοχή των θέσεών του.

Β. Βαβυλουσάκης Δρ έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Risk Engineering και Re Engineering εταιριών και οργανισμών. Με την ιδιότητα αυτή και σκοπό την επίτευξη και λειτουργία σχεδίων αναπροσαρμογής, μετέχει εταιριών παρέχοντας τις ανεξάρτητες υπηρεσίες σε ικανό αριθμό επιχειρησιακών σχημάτων, επικουρούμενος από την άριστη ομάδα συνεργατών του).Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *