Γενική Πανελλαδική : Ολοκληρωμένη Διαχείριση Λειτουργιών

H ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ολοκλήρωσε πρόσφατα την υλοποίηση του προγράμματος Navins for Microsoft Dynamics NAV, σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής Diastasys, μία δυναμική παρουσία στο χώρο των Πληροφοριακών Συστημάτων και ERP Gold Partner της Microsoft.

Με το Navins, η ασφαλιστική εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει πλήρως όλες τις σημαντικές διαδικασίες της, διασφαλίζοντας την περαιτέρω απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών της.

Η εταιρία, που ιδρύθηκε το 1978, εδώ και 40 χρόνια πρωτοστατεί στην παροχή ανταγωνιστικών και ολοκληρωμένων καλύψεων στις γενικές ασφάλειες, διαθέτοντας ειδικά προγράμματα απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τουριστικών λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, το Navins αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη ERP λύση για τη διαχείριση του συνόλου των εργασιών της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, καλύπτοντας όλο των φάσμα των λειτουργιών της, χωρίς τη χρήση interfaces και «γεφυρών» με τρίτα συστήματα.

Στα κύρια πλεονεκτήματα της εφαρμογής του συγκαταλέγεται και η δυνατότητα λειτουργίας του, τόσο από τους εσωτερικούς χρήστες – τα στελέχη της εταιρίας -, όσο και από τους εξωτερικούς συνεργάτες μέσω Web, Mobiles και Tablets.

Με την εγκατάσταση και λειτουργία του Navins, η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ έχει στη διάθεσή της όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες μέσα από τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, δημιουργούν νέα δεδομένα στην άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών διαμεσολαβητών.

Σύμφωνα με τον κ. Ευστάθιο Φρούσο, Γενικό Διευθυντή της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, «η υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για την εταιρία μας, που ήταν το αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας των στελεχών μας σε συνδυασμό με την εμπειρία και τεχνογνωσία της Diastasys, θα συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας, αφού απλοποιεί ακόμη και τις πλέον σύνθετες εργασίες, μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ποιοτικά το ανθρώπινο δυναμικό μας και αυξάνει θεαματικά την ταχύτητα ανταπόκρισής μας στις ραγδαίες εξελίξεις του κλάδου μας».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *