Γενική συνέλευση και κοπή πίτας των Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας

Σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών  Ν. Λάρισας υποδέχτηκε τα μέλη του με την ευκαιρία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και κοπής της πίτας, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει και τα εξής:

 “Σε μια βραδιά όπου όλοι μεταξύ τους αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τα  ζητήματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά,  η οποία σε πείσμα των καιρών δείχνει σαφή σημάδια ανάκαμψης και ειδικότερα  στούς κλάδους Υγείας και Σύνταξης χωρίς να υπολείπεται και ο κλάδος φυσικών καταστροφών (πυρκαϊά, σεισμός, πλημμύρα κλπ). Αυτό οφείλεται στο αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας οι οποίοι όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι με μικρό κόστος μπορούν να καλύψουν σημαντικές οικονομικές ζημίες που θα προκύψουν από ένα αναπάντεχο γεγονός.  Τονίστηκε επίσης η καθοριστική συμβολή του επαγγελματία-συμβούλου ασφαλιστή ο οποίος με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή και ιδιαίτερα όταν επέλθει ζημία, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ Ηλίας Τσολάκης και Γιώργος Νίκος Πρόεδρος και Αναπλ. Γ.Γ. αντίστοιχα της ΠΟΑΔ, οι οποίοι στην ομιλία τους τόνισαν τη σύμπνοια που παρατηρείται πλέον σε όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου Ν. Τρικάλων κ. Κόκκοβας Απόστολος. Σημαντική ήταν η έλευση νέων συναδέλφων οι οποίοι έγιναν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου.  “

 Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΜΑΡΑ-ΝΑΣΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *