Για 2η συνεχή χρονιά οι συνεργάτες της Eurolife ERB κυκλοφορούν με IQ…

Ο διαγωνισμός πωλήσεων της Eurolife ERB που έτρεξε για 2η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία δίνοντας την ευκαιρία στους συνεργάτες της να διεκδικήσουν τη χρήση για ένα χρόνο ενός Toyota IQ, μισθωμένο από την εταιρεία.

Αν και πολλοί ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο στόχο, τη δυνατότητα να διευκολύνουν την επαγγελματική τους καθημερινότητα με αυτό το εύκολο στο παρκάρισμα και με χαμηλή κατανάλωση αυτοκίνητο θα έχουν οι:

• Γ. Λούβαρης / ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΤΤΙΚΑ ΑΕ)
• Σ. Συγγρός / VICTORY PROMISE ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (VICTORY PROMISE A.E.)
• Μ. Μπαχάς / ΜΠΑΧΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
• Μ. Ροντογιάννη / ΙΟΝΙΟΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε (ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.)
• Κα Χ. Φυτέα / ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΨΙΜΑΡΑΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΤΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Ο.Ε. (ΠΑΡΟΝ Ο.Ε.)

Οι νικητές του διαγωνισμού πωλήσεων διακρίθηκαν για τις υψηλές παραγωγικές διαδικασίες τους στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής τη χρονιά που πέρασε.
Η εκδήλωση για τη βράβευσή τους έγινε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες και σε επιλεγμένα στελέχη της Eurolife ERB να συζητήσουν σε ένα χαλαρό κλίμα για τα όσα συμβαίνουν στην ασφαλιστική αγορά αλλά και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα για την από κοινού ανάπτυξη των εργασιών των γραφείων τους και της εταιρίας.

O κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που έμπρακτα αποδεικνύουν στην εταιρία σημειώνοντας για άλλη μια φορά την πίστη της εταιρίας στον επαγγελματία ασφαλιστή ο οποίος σήμερα ακόμα περισσότερο οφείλει να ενημερώνεται, να εκσυγχρονίζεται για να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στον ασφαλισμένο πραγματική αξία.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους πέντε νικητές που αποχώρησαν από την εκδήλωση με το κλειδί του επάθλου τους στο χέρι, αλλά και σε όλους τους άλλους συνεργάτες που στηρίζουν την εταιρία με την προσπάθειά τους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *