Γνωρίστε και κατεβάστε την εφαρμογή της Extra Assistance

Η εφαρμογή στέλνει SMS με την τοποθεσία σας στην Extra Assistance. Αποτελεί σημαντικό εργαλείο για κάθε οδηγό, έχοντας 2 σημαντικές λειτουργίες.

Η πρώτη, με το πλήκτρο SOS , στέλνει αυτόματα μήνυμα στο κέντρο κλήσεων της Οδικής Βοήθειας με την τοποθεσία σας. Εντός λίγων λεπτών θα λάβετε την επιβεβαίωση και θα σας καλέσει ο χειριστής για οδηγίες. Απαιτεί πρώτα να καταχωρήσετε τον αριθμό κυκλοφορίας.

Η δεύτερη με το πλήκτρο CHECK, που απαιτεί και το ΑΦΜ , στέλνει στο κινητό σας μήνυμα με την ασφάλιση που έχετε καθώς και το πότε λήγει αυτή. Ετσι δεν θα υπάρχει κίνδυνος να είστε χωρίς Οδική Βοήθεια.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή CHECK αμέσως, για να επιβεβαιώστε την ασφάλειά σας, αλλά και να ελέγξτε την λειτουργία. ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή SMS (ANDROID), επιλέξτε το Direct SMS στο κάτω μέρος, και ξαναδοκιμάστε. Για απορίες στείλτε email στο info@extra-assistance.gr

Κατα την εγκατάσταση θα σας ζητήσει την άδεια να στέλνει SmS και να διαβάζει την τοποθεσία σας. Το νούμερο του κινητού σας θα χρησιμοποιηθεί μονο για ενημέρωση σε Updates η σε ενέργειες που βελτιώνουν την λειτουργία του.

Αν δεν το επιθυμείτε , μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στο info@extra-assistance.gr
Η χρέωση είναι η χρέωση αποστολής γραπτού μηνύματος , απο τον πάροχό σας.

Αν είστε εκτός Ελλάδας, επιλέξτε το ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ για συσκευές Android και εδώ για συσκευές iPhoneΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *