Γνωρίστε το πλέον σύγχρονο κέντρο λύσεων ακοής στα Βόρεια Προάστια

Το νέο της υπερσύγχρονο κατάστημα στο Μαρούσι, στην συμβολή των οδών λεωφόρου Κηφισίας 187 & Πεντέλης, διασταύρωση Μελισσίων, εγκαινίασε πρόσφατα η ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare.
Σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση και parking, έχει ως στόχο την άμεση, εύκολη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό για λύσεις ακοής (ακουστικά βαρηκοΐας/ βοηθήματα ακοής) στα βόρεια προάστια!
Στα εγκαίνια του νέου χώρου, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Κωνσταντίνος Γαλιώτος, δήλωσε “Σε συνεργασία με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, στόχος μας είναι η παροχή της μεγαλύτερης συλλογής λύσεων ακοής στην Ελλάδα με γνώση και κυρίως ευαισθησία. Σταθερά προσανατολισμένοι προς αυτή την κατεύθυνση, εγκαινιάζουμε το νέο μας υπερσύγχρονο κατάστημα στα Βόρεια Προάστια που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται την ακοή τους”.
Στο νέο ακοολογικό κέντρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν όλες τις λύσεις ακοής, να δουν τα προϊόντα και αξεσουάρ από τους κορυφαίους διεθνείς Οίκους Ευρώπης και Αμερικής και να κάνουν μια δοκιμή καλύτερης ακοής χωρίς επιβάρυνση! Χωρίς καμία δέσμευση, το έμπειρο προσωπικό, θα σας ενημερώσει σχετικά με όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση για την πάθησή σας. Κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, η ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare παρέχει δοκιμή 15 ημερών του κατάλληλου ακουστικού βαρηκοΐας, πριν την αγορά!

Για περισσότερο από 40 χρόνια, η εταιρία ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare, εξειδικεύεται σε εξελιγμένες λύσεις αποκατάστασης της ακοής προσφέροντας σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα. Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και αντιμετώπισης εμβοών. Εκτελεί συνταγές από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και ΟΓΑ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare θα βρείτε στο site της εταιρίας www.earcare.gr

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *