Δήλωσε κλοπή στην ασφαλιστική εταιρία τα γεωργικά μηχανήματα που είχαν κατασχεθεί από τους πιστωτές

Σε ένα επιχειρηματία έχει απαγορευτεί η  λειτουργία οποιασδήποτε εταιρίας για 12 χρόνια μετά την υποβολή ψευδών  ασφαλιστικών απαιτήσεων.

Ο κ. Christopher Dawson βρέθηκε ότι υπέβαλε ψευδείς ισχυρισμούς στους ασφαλιστές ότι είχε κλαπεί γεωργικός εξοπλισμός, όταν στην πραγματικότητα είχε κατασχεθεί από πιστωτές  για πληρωμή χρέους.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2016 ο Dawson υπέβαλε ασφαλιστική απαίτηση από γεωργικές εταιρίες που διαχειρίζεταν ισχυριζόμενος ότι είχε κλαπεί ένας γεωργικός ελκυστήρας και τρία ρυμουλκούμενα συνολικού ύψους £ 35.000.

Η ασφαλιστική εταιρεία κατέβαλε την πρώτη απαίτηση, αλλά παρακρατούσε μέρος της πληρωμής για τη δεύτερη  ενώ διεξήχθησαν έρευνες.

Ο Dawson ερωτήθηκε στη συνέχεια από έναν ιδιωτικό ερευνητή που εργάζονταν για λογαριασμό του ασφαλιστή, όπου αναγνώρισε ότι παραποίησε τις απαιτήσεις και ότι ο εξοπλισμός είχε κατασχεθεί από πιστωτές αφού οι εταιρίες του  δεν μπορούσαν να πληρώσουν.

Στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι συμφώνησε να επιστρέψει στην ασφαλιστική τα χρήματα που είχε λάβει με την ψευδή απαίτηση τελικά δεν τα κατάφερε.

Πηγή : lincolnshirelive.co.ukΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *